Algemene voorwaarden

Lees deze gebruikersvoorwaarden zorgvuldig door voordat via deze website of mobiele app(s) (diensten) gaat gebruiken. Deze algemene voorwaarden (“Voorwaarden”) en ons privacybeleid bepalen uw toegang tot en gebruik van de diensten van OfficieleHoesjes.nl (“Officiële Hoesjes”) en vormen een juridische overeenkomst tussen u en Officiële Hoesjes. Officiële Hoesjes (afhankelijk van de context “ons”, “wij”, “onze”) is een Nederlands bedrijf dat een prijsoverzicht biedt voor beschermhoezen voor uw toestellen (smartphones, tablets, e-readers). Het bijzondere aan de producten op deze website is dat ze allemaal door de toestelfabrikant zijn uitgebracht. Deze voorwaarden kunnen te allen tijde gewijzigd worden door het plaatsen van een nieuwe versie op onze website. Blijft u onze diensten gebruiken na wijziging van de voorwaarden, dan wordt u geacht dat u de nieuwe voorwaarden heeft goedgekeurd. Indien u deze voorwaarden niet accepteert gebruikt u onze website dan niet.

OfficieleHoesjes.nl is geen webshop

Officiële Hoesjes is geen webshop of handelaar maar een prijs-vergelijksite. Daardoor is Officiële Hoesjes ook niet verantwoordelijk voor het aanbieden, controleren of bepalen van de prijzen van de producten waar u naar zoekt via de diensten van Officiële Hoesjes. Het gebruik van de diensten van Officiële Hoesjes is geheel op eigen risico. Officiële Hoesjes is een gratis dienst voor consumenten en niet bedoelt voor commercieel gebruik. Het gebruik van de website Officiële Hoesjes door geautomatiseerde processen is niet toegestaan, ook niet voor persoonlijk gebruik. Door te zoeken via de diensten van Officiële Hoesjes kunt u ervoor kiezen om naar een externe webshop of andere aanbieder vindbaar via de diensten van Officiële Hoesjes doorgestuurd te worden om de bestelling te voltooien. De producten worden beheerd, gecontroleerd en aangeboden door deze derde partijen (de webshops). Wanneer u een bestelling plaatst bij deze aanbieders gelden de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid van deze aanbieders. Wij raden u aan deze zorgvuldig door te lezen. Officiële Hoesjes aanvaardt geen aansprakelijkheid voor handelingen en/of nalatigheden van de betrokken webshops vindbaar via de diensten van Officiële Hoesjes, noch voor de juistheid van de door deze aanbieders verstrekte informatie. Officiële Hoesjes draagt geen verantwoordelijkheid voor foto’s, folders, advertenties, websites en andere informatiedragers voor zover onder verantwoordelijkheid van derden opgesteld of uitgegeven.

Disclaimer prijsnauwkeurigheid

De informatie die u vindt via de diensten van Officiële Hoesjes wordt beschikbaar gesteld en is afkomstig van aanbieders. Officiële Hoesjes aanvaard geen aansprakelijkheid en is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid, beschikbaarheid en volledigheid van deze informatie. We doen ons best om de prijsnauwkeurigheid zo optimaal mogelijk te houden, maar enige fluctuaties kunnen wij van Officiële Hoesjes kunnen wij niet 100% voorkomen, de accuraatheid kunnen we zodoende niet garanderen. We bieden de Officiële Hoesjes diensten aan op een zoals het is basis en bieden u geen garantie dat onze diensten volledig up to date zijn, nauwkeurig zijn, altijd beschikbaar zijn, voldoen aan uw verwachtingen, veilig en vrij van fouten zijn.

Eigendom Officiële Hoesjes

Officiële Hoesjes is eigenaar van alle tekst, beelden, software, merken, knowhow en ander materiaal of werken van auteursschap (materiaal) die onze website bevat. Hiervan mag u niets kopiëren behalve voor uw privégebruik, mits niet-commercieel, op uw eigen computer. De rechten van dit materiaal zijn auteursrechtelijk beschermd en behoren toe aan Officiële Hoesjes, respectievelijke eigenaren of gelieerde ondernemingen.

Identiteit van de ondernemer

De Officiële Hoesjes diensten worden geleverd door polygon projects., een zelfstandige onderneming, die is opgericht en geregistreerd in Nederland met KvK-nummer: 65223144. Onze bedrijfsgegevens, waaronder correspondentieadres en geregistreerd kantoor, zijn hier te vinden.

Geschillen

Op deze algemene voorwaarden is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.