Vind het perfecte officiële hoesje voor jouw toestel

13 februari 2018 door Lars van de Donk met 0 reacties

Hoesjes zoals ze bedoeld zijn voor jouw telefoon, tablet of e-reader


OfficiëleHoesjes.nl helpt jou bij het vinden van een perfecte cover voor jouw telefoon, tablet of e-reader. Deze devices zijn immers vaak duur genoeg en daar wil je zowel zuinig op zijn als er volop van genieten. Gebruik deze website om een perfect aansluitend hoes of case te vinden voor de beste prijs.

Onze partners: De grote namen

Veel van onze partners zijn terug te vinden in de hoogste regionen van de Google zoekresultaten. Momenteel hebben wij de producten geïndexeerd van partijen als Coolblue, Expert, BCCSmartphonehoesjes.nl, blokker en nog enkele andere speler in smartphonehoesjes markt.

Wij doen ons best de prijzen zo actueel mogelijk te houden zodat we jou kunnen voorzien van het beste advies.

Wat maakt de hoesjes op deze website officiële hoesjes?

Op deze website worden alleen hoesjes getoond van de toestelfabrikant, ben je bijvoorbeeld op zoek naar een cover voor een iPhone? Dan tonen wij enkel de cases die Apple zelf op de markt heeft gebracht. Dat bedoelen we ook met “Hoesjes zoals ze voor jouw product bedoeld zijn”. Er is immers niemand die de toestellen beter kent dan de eigen fabrikant.

Perfecte aansluiting

Doordat de toestelfabrikant je toestel door en door kent kunnen zij rekening houden met de precieze formaten van je toestel, de plaats van de knoppen en hoe je bereik zo optimaal mogelijk blijft wanneer je je toestel in zijn hoes plaats.

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.